top of page
Middel 6banner.png

Real Elmos Herentals levert spelers af voor nationale teams van Nederland en Tsjechië

Het voorbije weekend stond in de nationale futsalcompetitie van België een rustdag op het programma voor onze spelers van Real Elmos Herentals. Terwijl een groot deel van de kern hun vorm op peil hielden door trainingen af te werken bij onze club, waren zowel doelman Michal Hula als speler Issam Dahmani op pad met hun nationale teams om verschillende vriendschappelijke interlands af te werken.


Michal Hula zat met het nationale futsalteam van Tsjechië in het verre China om er een driehoekstornooi af te werken. Onze nummer één staat al sinds 2019 tussen de palen voor z’n thuisland en werkte recent drie vriendschappelijke wedstrijden af in Azië. Tsjechië trad er achtereenvolgens op vrijdag, zaterdag en zondag aan tegen respectievelijk Finland (1-2 verlies), Slovakije (2-2 gelijk) en gastland China (6-1 winst). Hula proefde de voorbije dagen dus van alle mogelijke resultaten in de Futsalsport.


Issam Dahmani werd dan weer als vanouds opgeroepen voor het futsalteam van Oranje. Hij speelde de voorbije dagen vriendschappelijke wedstrijden met z’n Nederlandse landgenoten in Frankrijk. In de stad Caen nam onze nummer acht het zaterdag op tegen het nationale team van België (6-4 verlies). Bij de mini-Rode Duivels was FT Charleroi speler Omar Rahou man van de match met vier doelpunten. Maandag volgde er dan een confrontatie met gastland Frankrijk, hierin ging Dahmani samen met z’n ploeggenoten 6-3 onderuit. De Real Elmos speler knalde het eerste doelpunt van Oranje tegen de netten.

We twijfelen er niet aan dat zowel Michal Hula als Issam Dahmani een fantastische periode beleefden met hun landgenoten de voorbije dagen. Op deze manier konden ze na een deugddoende interlandbreak deze week terug aanpikken bij het team van Real Elmos Herentals.


We kijken er volop naar uit om volgende week vrijdag de spelers van trainer Andrei Vanderlei te zien schitteren in de thuiswedstrijd tegen ZVK Eisden Dorp. Een overwinning is bij deze een must.


Go Go Elmos-boys!VOLGENDE WEDSTRIJDEN


BvB | 16 februari 2024 | 21u30


REAL ELMOS HERENTALS - ZVK EISDEN DORP


VOLGENDE VIP-AVOND


COMPETITIE | 23/02/2024 / 20u15


REAL ELMOS HERENTALS - RSCA FUTSAL


119 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page