top of page
Middel 6banner.png

Meer dan ooit: ONE TEAM - ONE GOAL


Na vele jaren van hoogconjunctuur met promotie na promotie en zelfs de aansluiting bij de top van het Belgische futsal de voorbije jaren is het dit seizoen een pak minder voor onze club REAL ELMOS HERENTALS. We zijn dan ook een compleet nieuwe weg ingeslagen bij aanvang van het seizoen, waarbij het meer dan duidelijk is dat op deze route flink wat onverwachte zijweggetjes liggen. Maar we blijven erin geloven. En dat doen we samen!


REAL ELMOS HERENTALS kampeert al een heel seizoen in de onderste tabelhelft van het klassement, iets dat we duidelijk niet meer gewend zijn. Dat dat tal van ongemakken met zich meebrengt, is dan ook vanzelfsprekend en misschien wel logisch te noemen. Pech en tegenslag beheersen ons seizoen sinds de openingsspeeldag. Het is een moeilijke zoektocht, maar we laten het hoofd niet hangen. We hebben iedereen nodig, echt iedereen. Ook jou! Net zoals in een goed huwelijk komen ook in het bestaan van een sportclub moeilijke periodes voor. Het is door die minder leuke tijden dat we ons als REAL ELMOS HERENTALS zijnde momenteel moeten en zullen knokken. Hoe frustrerend en teleurstellend sommige vrijdagavonden ook mochten zijn.


Trainerswissels, de eerste zelfs na speeldag één, veel nieuwe spelers die ingepast dienden te worden, blessures groot en klein, tal van tegenslagen en pech in het wedstrijdverloop op cruciale momenten. Noem maar op. Het is een feit dat deze gebeurtenissen het vertrouwen in de club niet ten goede komen. Wanneer we dan ook nog eens in tijden zitten die niet echt hand in hand gaan met succes gaan hier en daar de poppen begrijpelijk aan het dansen. Voetbal is meer dan een spelletje. Het is passie en beleving. Als het eens wat minder gaat , dan brengen deze twee woorden frustraties met zich mee. Da’s typisch aan het spelletje zeker… Maar dat we het met z’n allen samen zullen moeten doen, daar bestaat geen twijfel over.


Het bestuur stak enorm, enorm veel tijd en energie in het reilen en zeilen binnen de club, dat gebeurde samen met het REAL ELMOS HERENTALS-team. We blijven overtuigd van de weg die we zijn ingeslagen. Het is al meermaals ter sprake gekomen: Rome is ook niet op 1 dag gebouwd en de weg omhoog is nooit lijnrecht omhoog. Hoe makkelijk zou dat zijn seg… We schieten niemand af, daarvoor schrijft éénieder binnen de club een te mooi verhaal met een geschiedenis waar men in het hele futsalland jaloers is. Nu is het de opdracht om ook aan de verdere, veelbelovende toekomst te werken. Het kost tijd, maar belangrijker nog: We doen het samen!


Waar niet de minste twijfel over bestaat is het feit dat onze talloze medewerkers steeds het allerbeste geven van zichzelf. Ze verdienen meer pluimen dan dat alle tweepotigen in een grote, volgepropte kippenstal samen op hun lichaam bezitten. Hier en daar wringt het schoentje wel eens, meer dan logisch in de huidige situatie. Respect is dan ook iets waar we willen voor ijveren. Van het bestuur richting de staf, van de supporters richting de spelers, gewoonweg van iedereen naar iedereen én in alle richtingen die we ons ook maar kunnen inbeelden.


Neem nu onze hulptrainers als voorbeeld, zij fietsen op kop van dat grote peloton REAL ELMOS HERENTALS-lovers. In enorm moeilijke tijden binnen het bestaan van de club stonden en staan ze vandaag de dag nog steeds met volle overgave op en naast het veld. Ze maken, samen met iedereen die iedere dag van de week met onze club bezig is, deel uit van één van de mooiste futsalclubs van het land. Laten we daarom schouder aan schouder richting de laatste twee matchen van het seizoen stappen.


We maken samen het Elmos-shirt nat, knokken als één blok voor iedere centimeter op het futsalveld en gaan als echte strijders de toekomst tegemoet. Haal die sjaal uit je kast, zak af naar onze matchen en stuw als echte leeuwen onze jongens naar overwinningen bij Celtic Visé komende vrijdag en een week later thuis tegen My Cars Charleroi. Want REAL ELMOS HERENTALS en al zijn mensen, die horen nu eenmaal thuis in de hoogste afdeling van het Belgische futsal. En dat zullen we bewijzen!


Go Go Elmosboys

96 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page