top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS HERENTALS gaat in DE MIXX (!) voor driepunter tegen PIBO Bilzen


 Met de komst van Pibo Belisia Bilzen naar De Mixx in Herselt staat voor REAL ELMOS HERENTALS alweer een belangrijke wedstrijd voor de deur komende vrijdag. Inderdaad, u leest het goed, onze wedstrijd gaat éénmalig door in de Herseltse sporthal. Willen de Elmos-boys nog meedingen naar een plekje bij de eerste acht en het bijbehorend ticket voor de play offs, dan is enkel een zege voldoende tegen de Limburgers.


De bezoekers uit Bilzen, die woensdag hun midweekmatch tegen FT Antwerpen met 1-4 verloren, tellen momenteel 11 punten uit 18 matchen en staan voorlaatste in de stand. De spelers van REAL ELMOS HERENTALS doen met 19 uit 18 toch wel beter en stappen dus voor niets minder dan een driepunter het zaalvoetbalveld op De Mixx in Herselt vrijdagavond. Laat ons naar boven kijken in het klassement en dat brengt met zich mee dat de jongens van coach André Vanderlei een stapje dichter bij deelname aan de play offs staan wanneer er gewonnen wordt vrijdagavond.


Mooi seizoenseinde


Sinds het aanstellen van de nieuwe coach rond de jaarwisseling lijkt er stapje voor stapje beterschap te komen voor REAL ELMOS HERENTALS dat een aartsmoeilijk seizoen doormaakt. De nederlagen tegen FT Antwerpen (6-2) en RSCA Futsal (3-12) in de competitie waren ondermaats, maar de gelijke spelen tegen Krijnen Malle (5-5) en Eisden Dorp (5-5) en vooral de zeges tegen La Squadra Mouscron (3-4) en Full Hasselt (3-2) geven ons veel hoop op een mooi seizoenseinde te beginnen met de thuismatch van komende vrijdag tegen Pibo Belisia Bilzen.


Geschorste Alemao


De Limburgers wisten uit hun laatste acht wedstrijd amper één puntje te sprokkelen, dat gebeurde tegen Eisden Dorp. Onder meer tegen La Squadra, My Cars Charleroi en Hoboken Ster werd verloren. Pibo Belisia Bilzen zit dus niet in de allerbeste flow. Het perfecte moment voor REAL ELMOS HERENTALS om een zes op zes te scoren na de zege van vorige week bij La Squadra Mouscron. De Elmos-boys zullen het ditmaal wel moeten doen zonder de geschorste Alexandre Basso Cobo, kortweg ‘Alemao’. Op enkele kleine kwaaltjes na lijkt het dat we met een fitte kern kunnen aantreden tegen Bilzen. Enkel Nacho (maanden out) is er niet bij wegens een blessure.


Topavond


Kom jij vrijdagavond samen met ons Issam Dahmani, Bilal Bouri, Nathan Smets, Franco Garrido, Ludgero Lopes en de rest van de Elmos-brigade naar de overwinning stuwen? Wees dan er dan op tijd bij. Al vanaf 20.15 uur zijn onze beloften aan zet in De Mixx en vanaf 21.30 uur trapt het eerste elftal de wedstrijd tegen Bilzen op gang. Wij zijn klaar voor alweer een topavondje futsal. Onze Elmos-boys ook. Wees daar maar zeker van. Tot vrijdag!


Go Go Elmos-boys!

 

 

VOLGENDE COMPETITIEWEDSTRIJDEN


15/03/2024

21u30 : REAL ELMOS HERENTALS – PIBO BELISIA BILZEN (De Mixx!)


22/03/2024

21u15 : RS HOBOKEN STER – REAL ELMOS HERENTALS


VOLGENDE VIP-AVOND


05/04/2024

21u30: REAL ELMOS HERENTALS – MY CARS CHARLEROI83 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page