top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS HERENTALS gaat vrijdagavond op zoek naar belangrijke punten bij GS HOBOKEN STER

't Is bijna match! Met het bezoek aan GS HOBOKEN STER staat voor REAL ELMOS HERENTALS alweer een levensbelangrijke wedstrijd voor de deur wil men nog meestrijden voor deelname aan de play offs. Maar er is meer, de ploeg die zonder punten het veld afstapt vrijdagavond kan wel eens de hete adem van de teams op degradatieplaatsen in de nek beginnen voelen.


En of de spanning te snijden is in de onderste regionen van het futsalklassement in eerste nationale. REAL ELMOS HERENTALS (8ste plek, 19 punten ) telt met een wedstrijd meer op de teller twee punten meer dan GS HOBOKEN Ster (9de plek, 17 punten). Niet zover daarachter volgen PIBO BILZEN en SQUADRA MOUSCRON met 14 punten uit 19 matchen. Dat zijn evenveel wedstrijden dan onze Herentalsenaren. Helemaal onderaan staat KRIJNEN MALLE voor een bijna onmogelijke opdracht om zich nog te handhaven in de reeks. Ze tellen 9 punten uit 18 wedstrijden.


Vel van de beer

Een snelle rekening maakt dat de strijd voor de achtste plek en het bijhorende, laatste ticket voor de play offs, naar alle waarschijnlijkheid een duel zal worden tussen Herentals en Hoboken. Maar we willen het vel van de beer niet verkopen alvorens hij geschoten is en kijken met een oplettende blik omlaag in het klassement. Ook hier hoef je geen rekenwonder te zijn om tot de conclusie te komen dat ook de voorlaatste plek en de bijhorende degradatie nog niet volledig weg zijn voor REAL ELMOS HERENTALS.


Rechtzetting

U begrijpt dat het belang van de verplaatsing naar Hoboken groots is. In de heenronde kwamen de geel-zwarten uit de stadsrand zegevieren in de Keizerstede met 3-6. De wedstrijd verliep gelijk opgaand, maar in de tweede helft nam Hoboken afstand en nam het de overwinning mee naar huis. Tijd voor een rechtzetting voor coach André Vanderlei (die toen nog niet aan zet was trouwens) en zijn jongens nu vrijdag.


Schorsing

Dahmani neemt vrijdag plaats op de tribunes door schorsing (dat gele kaartje teveel), een zitje dat hij inruilt met Alemao die na een weekje toekijken weer mag aantreden in competitieverband. Bilal Bouri, die worstelt dan weer met kleine kwaaltjes, maar lijkt speelkaar te geraken tegen vrijdag. Zoals het al vele maanden het geval is, zal het ook ditmaal zonder de langgeblesseerde Nacho moeten.


Samen knokken!

Jij komt toch ook onze jongens aanmoedigen vrijdagavond? Twijfel niet en zak op tijd af naar Sporthal Sorghvliedt aan de Krijgsbaan 20 in Hoboken. De beloften treden er reeds om 20 uur aan. Om 21.15 uur is het dan aan het eliteteam. Wij dromen al van een driepunter. En onze spelers? Die willen zonder twijfel niet liever dan de jammerlijke verliesmatch van vorige week tegen PIBO Bilzen rechtzetten door een dijk van een match neer te zetten. En of wij geloven in hun kunnen. Samen knokken we ons richting een mooi resultaat!


Go Go Elmosboys!

77 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page