top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS HERENTALS ontvangt vrijdagavond My Cars Charleroi: “Dan toch nog dat onverhoopte Play Off-ticket?”

En of het snel kan gaan in dit futsalseizoen van REAL ELMOS HERENTALS. Vorige week werd nog gevreesd voor een eventuele degradatie en amper een week later kunnen onze jongens zich misschien nog onverwachts plaatsen voor de Play Offs met de beste acht teams in eerste nationale. Onze hoofdsponsor zwiert voor deze match zelfs de deuren van de sporthal gratis open voor de fans.


Laten we het turbulente seizoen voor de spelers, fans en het bestuur van REAL ELMOS HERENTALS zo snel mogelijk vergeten en nu vrijdagavond vol goede moed de sporthal van Sport Vlaanderen inwandelen om te genieten van de laatste competitiematch van dit reguliere seizoen. Met de komst van My Cars Charleroi, dat niets meer te winnen of verliezen heeft in het klassement, staat er misschien wel een haalbare kaart tegenover onze jongens.


Stressloos

My Cars staat momenteel op de vijfde plek en kan geen plaatsje meer winnen of verliezen vrijdagavond. Voor onze jongens is de match van veel groter belang. Winst voor coach Vanderlei en z’n futsalbende betekent sowieso dat de Elmos-boys op plek zeven of acht eindigen in het klassement. Bij een gelijkspel of verlies zijn we afhankelijk van de resultaten in de andere matchen op de slotspeeldag. In de heenmatch ging REAL ELMOS HERENTALS nog met zware 7-2 cijfers de boot in op bezoek in het Zwarte Land. Vandaag is alle stress en onzekerheid weggeëbd en staan we zorgeloos aan de aftrap voor deze confrontatie.


Pittig

“Op de trainingen de afgelopen dagen werd alvast veel inzet getoond door de Elmosboys en meer dan eens ging het er pittig aan toe”, klinkt het in de futsalwandelgangen bij onze club. Op de geblesseerde Nacho na, die al een flink deel van de competitie moest toekijken van aan de zijlijn, lijkt het dat de volledige kern klaar is voor deze laatste match. Kleine kwaaltjes bij onder meer Teka en Hula lijken niet meer dan een voetnoot te worden vrijdagavond.


Stap voor stap

Laten we nog één keer met z’n allen de tribunes bevolken in de sporthal van Sport Vlaanderen aan de Vorselaarsebaan in Herentals. Samen onze jongens richting een zege stuwen om achteraf met z’n allen een goeie frisse pint te kunnen drinken om het veelbesproken seizoen door te spoelen. Wie weet kan dat wel met een bijhorende kwalificatie voor de play offs. Maar laten we nog niet te ver op de zaken vooruitlopen. Stap voor stap komen we er wel. Als er nu iets is wat we geleerd hebben de voorbije maanden, dan is het dat wel.


Go Go Elmosboys!!!

133 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page