top of page
Middel 6banner.png

Real Elmos Herentals woensdagavond gastheer voor FT Antwerpen in kwartfinales

Na twee weken futsalstilte in de Belgische competitie gaan deze week de zaalvoetbalschoenen weer aan voor het slotakkoord van het seizoen: de play offs. In de kwartfinales staat voor onze jongens een dubbele confrontatie met FT Antwerpen op de kalender. De heenmatch in Herentals gaat op woensdag 24 april door. De Sinjoren legden in de reguliere competitie beslag op de tweede plek. Real Elmos Herentals werd zevende.


Hoogtes en laagtes. Real Elmos Herentals kreeg er meermaals mee te maken de voorbije maanden. Zware nederlagen werden afgewisseld met mooie resultaten zoals onder meer een vier op zes tegen FULL Hasselt. De Limburgers werden toch maar mooi derde in de eindklassering. Ook tegen onze tegenstander van komende woensdagavond werd in de thuismatch een punt gesprokkeld dankzij een doelpuntenrijk 6-6 gelijkspel. Op verplaatsing in sporthal Het Rooi zat het dan weer niet mee voor REAL ELMOS en werd jammerlijk verloren.


Karim Bachar

Ondertussen zijn we een flink aantal weken verder dan die nederlaag in Het Rooi en groeide het vertrouwen in de spelersgroep van coach André Vanderlei week na week en speeldag na speeldag. Op amper twee speeldagen van het einde werd het behoud in eerste nationale van het futsal veiliggesteld en op de allerlaatste speeldag werden dan plots de play offs nog gehaald door REAL ELMOS HERENTALS door op een zevende stek de competitie te beëindigen. Die zevende plek wil zeggen dat we het tegen de tweede van het eindklassement moeten opnemen en dat is dus het FT Antwerpen van coach Karim Bachar.


Bilal Bouri

De voorbije dagen werd bekend dat Bilal Bouri volgend seizoen de overstap maakt van onze club richting de hoofdstad van onze provincie en dus bij de tegenstander van woensdagavond gaat spelen. Bilal maakte de voorbije jaren meermaals het mooie weer bij REAL ELMOS maar verlaat onze club dus. We wensen hem daar alle succes in de Koekenstad, maar dat is dan weer voor volgend seizoen. Eerst de play offs afwerken. Laten we hopen dat Bilal woensdagavond samen met de andere Elmosboys met leuke acties en doelpunten uitpakt tegen de jongens van FT Antwerpen.


Alles kan

Het lijkt erop dat iedereen, op uitzondering van de langdurig onbeschikbare Nacho Caballero, fit is bij REAL ELMOS HERENTALS. Alles kan en alles is dus mogelijk tegen iedere tegenstander in onze Belgische futsalcompetitie. Dat is de voorbije weken meermaals gebleken. Enkel tegen het ongenaakbare RSCA Futsal lijkt niets opgewassen in ons land. De Brusselaars wisten het voorbije weekend nog de bekerfinale te winnen.


Derby

U leest het al. Woensdagavond 24 april belooft alweer een leuke futsalavond te worden met teams die vol voor de overwinning zullen gaan om de terugmatch (volgende week vrijdag 3 mei) met een mooie uitgangspositie aan te vatten. De aftrap van deze Antwerpse futsalclash wordt gegeven om 20.30 uur in de sporthal van Sport Vlaanderen in Herentals. Twijfel dus niet en kom genieten van een heerlijk avondje voetbal. Tot woensdag!


Volgende matchen:


Woensdag 24 april

20u30 Real Elmos Herentals - FT Antwerpen


Vrijdag 3 mei

21u15 FT Antwerpen - Real Elmos Herentals

106 weergaven0 opmerkingen
bottom of page