top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS moet op zoek naar zege in tweede kwartfinale tegen FT Antwerpen

We maken ons stilaan op voor de tweede kwartfinale tegen FT Antwerpen. In de vorige confrontatie (3-6 voor FTA) was de strijd van de Herentalsenaren groots. Onze hoop op een mooi resultaat van REAL ELMOS komende vrijdagavond in Het Rooi werd hierdoor zeker groter.


Tijdens de 3-6 nederlaag van vorige week woensdag in onze thuisbasis te Herentals bleek maar al te vaak dat we ons plekje in de play offs meer dan waard zijn. De Elmosboys stonden flink hun mannetje tegen de bezoekende spelers van coach Karim Bachar. Even laaide de hoop op een zege zelfs op bij de thuisaanhang, maar vanaf een 3-3 stand waren het enkel nog de spelers van FT Antwerpen die de weg naar doel wisten te vinden.


Vol vertrouwen zakken we vrijdagavond dan ook af richting sporthal Het Rooi te Berchem waar ons een warme ontvangst wacht. De Antwerpenaren hopen de klus te klaren en met een zege van het veld te stappen om zo de halve finales bereikt te hebben. Onze jongens zullen hun vel echter duur verkopen en alles in het werk stellen om te winnen op bezoek bij de Sinjoren. Een zege voor REAL ELMOS betekent dat er een derde en beslissende match volgt in deze kwartfinales. Het verhaal van REAL ELMOS HERENTALS, dat lang in strijd was om de play offs dan toch nog te behalen, is dus nog lang niet uitgezongen wanneer alles in ons voordeel kantelt vrijdag.


Onze coach Andrei Vanderlei kan alweer over een volledig fitte kern beschikken, op de langdurig geblesseerde Nacho na. Wij pompen onze longen ondertussen vol met vertrouwen om te genieten van een spektakelstuk vrijdagavond waarin we ten zeerste hopen als winnaar terug naar Herentals te mogen rijden. Het zal echter geen makkelijke opdracht worden voor de Elmosboys, FT Antwerpen is één van dé te kloppen teams in deze fase van de competitie. Niet voor niets behaalden ze in de reguliere competitie de tweede plaats in het eindklassement.


Wij zijn er alvast volledig klaar voor. Zonder twijfel onze spelers ook. Jullie ook? Aftellen naar vrijdagavond, aftellen naar – wie weet wel – een regelrechte stunt van onze geliefde spelers. De aftrap van de match in Berchem staat gepland om 21u15. Supporters op post.


Forza Real!

84 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page