top of page
Middel 6banner.png

FT Antwerpen vrijdagavond gastheer voor REAL ELMOS

Na FULL Hasselt (competitie), RSCA Futsal (competitie) en FT Charleroi (Beker van België) is de tegenstander van onze Elmos-boys komende vrijdagavond FT Antwerpen. Een vierde ploeg uit de top vijf van het klassement waartegen we aan de slag moeten op amper tien dagen. Dat het momenteel een loodzware periode is voor de jongens van coach André Vanderlei kan niet ontkent worden. Maar we blijven strijdvaardig en gaan volop voor puntenwinst in Het Rooi in Berchem!


REAL ELMOS Herentals trekt met nagenoeg z’n volledige spelerskern richting Antwerpen vrijdagavond. Enkel de langdurig uitgeschakelde Nacho ligt met zekerheid in de lappenmand voor deze confrontatie. Ook achter het aantreden van de lichtgeblesseerde Teka staat nog steeds een vraagteken. De ziekte waarmee Issam Dahmani vorige speeldag tegen Anderlecht nog kampte en z’n schorsing voor de bekermatch op bezoek bij FT Charleroi van vorige maandag zijn verleden tijd.


Puntenwinst behalen is voor onze jongens de laatste weken telkens weer een moeilijke opdracht gebleken. Het zijn dan ook stuk voor stuk ploegen uit de top van het klassement waartegen gespeeld wordt. En daar hoort het REAL ELMOS Herentals van dit seizoen jammer genoeg niet bij. Het is een seizoen vol moeilijkheden waarin spelers komen en gaan. Sinds de jaarwisseling en het aanstellen van coach Vanderlei hoopte men op een ommekeer. Maar de coach krijgt tijd, dit jaar liggen de verwachtingen niet al te hoog meer, maar deelname aan de play offs zou zeker op prijs gesteld worden door het bestuur. Op de opmerkelijke 3-2 zege tegen FULL Hasselt na, is het telkens weer de wet van de sterkste ondergaan op het futsalterrein.


Gezien de situatie in het klassement zijn de punten broodnodig wanneer we nog willen meestrijden voor dat beoogde plekje in de play offs. De achtste plaats, die nog recht geeft op deelname, wordt door REAL ELMOS momenteel gedeeld met GS Hoboken. Belangrijke nuance hierbij is dat de spelers van Hoboken één competitiewedstrijd minder op de teller hebben staan. Bij winst van hen in die ene match zakken we dus naar plek negen in de ranglijst en zijn de play offs verder weg. Willen we in die play offs het onverslaanbare RSCA Futsal ontlopen, dan moet er zelfs geklommen worden naar plek zeven. Alle hens aan dek dus voor REAL ELMOS Herentals de komende weken!


Nog één zware klepper vrijdag en dan oogt het programma toch wel minder indrukwekkend. Nogmaals: FT Antwerpen is de vierde klepper op rij in een enorm korte tijdspanne. Onze jongens krijgen maar amper de kans om te herstellen van een nederlaag om alweer aan de bak te moeten in de volgende topmatch. Het is hopen op een mooi resultaat vrijdagavond op bezoek bij de FT Antwerpen-spelers van futsallegende en coach Karim Bachar. De Antwerpse futsalploeg draait al jaar en dag mee in de top van het klassement en dat is ook dit jaar het geval. Momenteel staat het team met onder meer topspelers als Sababti, Zouggaghi, Ettalaki en El Fakiri op de derde plaats.


Wanneer we voortgaan op de vorige confrontatie tussen REAL ELMOS Herentals en FT Antwerpen verwachten we een spektakelmatch in Het Rooi vrijdagavond. In oktober stond er een indrukwekkende 6-6 eindstand op het scorebord. Een rollercoaster aan doelpunten waarbij zowel de thuisploeg als de bezoekers om de beurt op voorsprong kwamen en hoopten op een zege. Uiteindelijk moesten ze allebei vrede nemen met één puntje. Benieuwd wat het vrijdag zal worden.


Go Go Elmos-boys!

62 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page