top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS gaat op puntenjacht in het verre Moeskroen

De matchen van de waarheid komen eraan voor onze Elmos-boys de komende weken.  Met weldra tegenstanders als Pibo Bilzen, RS Hoboken Ster en Celtic Visé is het duidelijk. Niets anders dan driepunters zijn het doel in deze ‘haalbare’ confrontaties. Dat alles is te beginnen met een zege nu vrijdagavond in het verre Henegouwen tegen La Squadra Moeskroen dat vijf punten minder telt dan REAL ELMOS HERENTALS.


Het zijn zonder ommekeer moeilijke weken die REAL ELMOS HERENTALS achter de rug heeft. Met vier wedstrijden tegen teams die helemaal in de top van het klassement meedraaien, zijn de geoogste punten miniem te noemen. Enkel tegen FULL Hasselt wisten onze jongens een driepunter mee te graaien. De matchen tegen RSCA Futsal en FT Charleroi (beker) werden kansloos verloren. Vorige vrijdag in Het Rooi tegen FT Antwerpen was er dan wel beterschap te bespeuren, maar puntengewin dat was nog niet aan de orde.


En dat laatste moet en zal veranderen. Het komende programma oogt haalbaar. De matchen van de waarheid breken aan. Sowieso zijn onze jongens ten volle klaar om driepunters binnen te halen de volgende vrijdagen. Op de langdurig uitgeschakelde Nacho en het uitvallen van derde doelman Stef Vermeylen is voor de komende match de volledige kern beschikbaar voor coach André Vanderlei.


De tegenstander van nu vrijdagavond, La Squadra Moeskroen, wist begin deze week de rode lantaarn in het klassement door te geven aan Krijnen Malle. Door de 5-2 zege van maandagavond tegen PIBO Bilzen sprongen de Henegouwers naar de voorlaatste plek in dat klassement. In totaal wist Moeskroen tot nu toe 11 punten te verzamelen, evenveel als PIBO Bilzen en twee meer dan Krijnen Malle dat laatste staat met 9 stuks. REAL ELMOS HERENTALS telt met 16 punten vijf punten meer dan La Squadra. Een verschil dat we hopelijk vrijdagavond zien vergroten naar acht.


In de vorige confrontatie tussen REAL ELMOS HERENTALS en La Squadra Moeskroen die we eerder dit seizoen thuis afwerkten eind oktober, werd duidelijk gewonnen met 6-3 cijfers. Voor de Elmos-boys wisten Ludgero (2x), Dahmani, Smets en Nacho de weg naar de netten te vinden. Een voorbode voor een broodnodige zege vrijdagavond? Laat ons hopen. Zo kunnen we in de toekomst naar boven in het klassement kijken en mag die angstige blik naar het degradatiegevaar stilaan opgeborgen worden. Winnen: dat is de opdracht. Niets minder dan dat!


Go Go Elmos-boys


VOLGENDE COMPETITIEWEDSTRIJDEN

Vrijdag 15/03/2024

21u30:  REAL ELMOS HERENTALS - ZVC PIBO BILZEN


VOLGENDE VIP-AVOND

Vrijdag 05/04/2024

REAL ELMOS HERENTALS - MY CARS CHARLEROI (meer info volgt)

105 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page