top of page
Middel 6banner.png

VIP-Diner tegen My Cars Charleroi sluit reguliere competitie af


Met de komst van My Cars Charleroi op vrijdagavond 5 april 2024 staat in de ‘Voetbal Vlaanderen Arena’ van Herentals de laatste futsalwedstrijd in de reguliere competitie voor REAL ELMOS HERENTALS op de kalender. My Cars is ondertussen zo goed als zeker van een plekje in de play offs, voor onze Elmos-boys is het nog tot de laatste speeldag spannend om erbij te zijn. My Cars Charleroi – REAL ELMOS HERENTALS belooft een spannende match te worden met hoge inzet. Daarbij rekenen we alweer op de steun van onze fans en trouwe VIP-mensen.


Bij een topaffiche hoort natuurlijk een VIP-avond zoals die alleen bij Real Elmos te beleven valt. Voor de prijs van 80 euro per persoon (excl.btw) geniet je samen met kameraden, collega’s en voetbalfans van een culinair hoogstaande futsalavond. VIP-avonden bij REAL ELMOS HERENALS worden steevast als de strafste in het futsalgebeuren beschouwd. Telkens weer een schot in de roos met als hoogtepunt meer dan 150 (!!) inschrijvingen tegen RSCA Futsal.


Ontvangst VIP: 19.00 uur

Start VIP-Diner: 19.30 uur

Wedstrijd: 21.30 uur


1. Ontvangst en receptie: Met een warm welkom en stijlvolle receptie, waarbij u de gelegenheid krijgt om gezellig te netwerken met een glaasje bubbels in de hand, wordt om 19 uur de aftrap van een fantastische futsalavond op topniveau gegeven.


2. VIP-diner: Met de beentjes onder tafel geniet je aansluitend (19.30 uur) van een exclusief 3-gangen VIP-diner zorgvuldig samengesteld door The Dinning Company. Deze mensen zorgen ervoor dat jij en je tafelgenoten een gastronomische maaltijd in een sfeervol kader voorgeschoteld krijgen.


3. Bestuur aan het woord: Benieuwd naar het reilen en zeilen binnen Real Elmos Herentals? Dan vuurt huisspeaker Jos Willems met z’n micro tijdens het diner zoals gewoonlijk enkele gerichte vragen af richting bestuursleden en partners van de club. Een ware beleving voor ‘Jan en alleman’!


4. Wedstrijd: Met een lekker gevulde maag neem je plaats in de tribunes van de naastgelegen sportarena om vanop de beste zitplaatsen in de tribunes de topper tussen Real Elmos Herentals en My Cars Charleroi bij te wonen. (Aftrap 21.30 uur)


5. After-party: Onze bruisende after-party, ondertussen zeer gekend in de Futsal-wereld, sluit de nu al wervelende futsal-avond af op een feestelijke wijze. Zwier je beentjes los, geniet van een lekker drankje, leer nieuwe mensen kennen en vooral: geniet na van een avondje futsal, zoals je dat alleen bij Real Elmos Herentals kan beleven.


Om ons in staat te stellen alles tot in de puntjes te regelen, vragen wij u op voorhand in te schrijven voor het event. U kunt dit doen door te reageren op deze e-mail of door contact op te nemen met voorzitter Nick Nuyens via vip@realelmosherentals.be. Snel zijn is de boodschap. In het verleden liepen de inschrijven voor ons VIP-diner vlot binnen én de plaatsen zijn beperkt!


Hopelijk tot dan!


Met vriendelijke groet,

Real Elmos Herentals


VOLGENDE COMPETITIEWEDSTRIJDEN

Vrijdag 15/03/2024

21u30:  REAL ELMOS HERENTALS - ZVC PIBO BILZEN


VOLGENDE VIP-AVOND

Vrijdag 05/04/2024

REAL ELMOS HERENTALS - MY CARS CHARLEROI131 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page