top of page
Middel 6banner.png

REAL ELMOS Herentals ontvangt ongeslagen topclub RSCA Futsal

Het bestuur, de spelers, de technische staf, de sponsoren én de fans van Real Elmos Herentals maken zich op voor een avondje futsal op het allerhoogste niveau. Champions League niveau zelfs! De komst van de leider in de competitie RSCA Futsal betekent dat er naast de fans ook vele VIP’s nu vrijdag afzakken naar de sporthal van Sport Vlaanderen aan de Vorselaarsebaan, de thuishaven van de Elmos Boys. Ongetwijfeld loopt de tribune lekker vol en wordt het smullen van topsport van de bovenste plank.

Meer dan 150 inschrijvingen voor het VIP gebeuren vrijdagavond. Jawatte! Real Elmos Herentals leeft, zoveel is duidelijk. De opdracht voor onze coach Andre Vanderlei en z’n jongens is vrijdagavond nochtans aartsmoeilijk, maar in het futsal is zoals steeds alles mogelijk. Dus waarom niet stunten en als allereerste ploeg de ongeslagen leider RSCA Futsal puntenverlies aansmeren? Puntenwinst vieren op de nu al legendarische afterparty met DJ MAX. Zou het niet mooi zijn....


Vorig seizoen behaalde het impressionante en ongenaakbare RSCA Futsal nog de Final Four van de Champions League in het Futsal. Dat wil zeggen dat we zomaar is eventjes de Europese top te gast hebben. Paars-Wit, in een vroeger leven bekend als Halle-Gooik, is al jaren een maatje te groot voor onze Belgische competitie en gaf ook deze editie nog geen krimp. Resultaat: Vijftien overwinningen na vijftien competitiematchen en bijgevolg met 45 punten het maximum. Ook in het bekertornooi plaatsten ze zich ondertussen probleemloos voor de halve finales.


RSCA is een futsalteam vol internationals dat week na week overduidelijke overwinningen laat optekenen. Dat brengt straffe cijfers met zich mee in de tabellen. Met 92 gescoorde doelpunten en amper 26 doelpunten tegen gekregen in de competitie oogt het +66 saldo indrukwekkend. Vol goede moed willen onze Elmos Boys deze cijfers doen slinken vrijdagavond.


Op de jammer genoeg langdurig uitgeschakelde Caballero Nacho na, lijkt het erop dat de kern van Real

Elmos Herentals volledig beschikbaar voor deze zaalvoetbalclash. Enkel achter Teka zijn naam staat nog een (klein) vraagteken met een lichte blessure. Ervaren rot Issam Dahmani, publiekslieveling Bilal Bouri (woensdag nog geschorst tegen FULL Hasselt), topschutter Ludgero Lopez, de immer goed preserende Franco Garrido, onze verdedigende tank Alemao, de aalvlugge Nathan Smets en de rest van de Herentalse futsalbende die dag na dag stevig trainen onder onze Braziliaanse trainer André Vanderlei zullen zich dubbel plooien om het de landskampioen moeilijk te maken. De felbevochten en nipte 3-2 overwinning van afgelopen woensdag tegen het tweede gerangschikte FULL Hasselt is hierbij zonder enige twijfel een flinke opsteker geweest. Laat deze zege het aperitief geweest zijn voor een leuk vervolg van de futsalcompetitie voor de Herentalsenaren.


De aftrap zal niet zoals gewoonlijk om 21.30 uur gegeven worden, maar beide teams moeten ditmaal al om 20.15 uur aan de bak op de indoor-sportvloer aan de Vorselaarsebaan. Ben je benieuwd naar een hoogstaande pot futsal waarbij spelers uit alle hoeken van de wereld hun strafste kunstjes bovenhalen op een zaalvoetbalveld? Twijfel geen seconde, stap je auto in, fiks een taxi of neem je fiets en zak vrijdagavond zeker af naar de tribunes van Sporthal Sport Vlaanderen in Herentals. Ben je ingeschreven voor het VIP-diner? Kom dan mooi op tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd vooraleer je de Herentalse voetbalarena induikt. VIP of geen VIP, ongetwijfeld staat er vrijdag alweer een fenomenaal avondje futsal van het allerhoogste niveau op je menu. Wij kijken er alvast naar uit. Smakelijk!


Go Go Elmos-Boys!!VOLGENDE WEDSTRIJDEN + VIP-AVOND


COMPETITIE | 01/03/2024 / 21u15


FUTSAL TOPSPORT ANTWERPEN - REAL ELMOS HERENTALS

98 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page