top of page
Middel 6banner.png

Voorbeschouwing: REAL - ZVK EISDEN

Eindelijk! Komende vrijdagavond 16 februari zijn onze jongens terug aan zet. Onder leiding van coach André Vanderlei ontvangt Real Elmos Herentals in de arena van Sport Vlaanderen de bezoekers van ZVK Eisen-Dorp. Na twee weekends rust door interlands en de uitgestelde bekermatch tegen FT Charleroi, is het weer rijkhalzend uitkijken naar wat de Elmos boys uit hun zaalvoetbalsloefen toveren. 

 

De Limburgers uit Eisden verzamelden dit seizoen 19 punten uit 14 wedstrijden. Onze jongens behaalden met 12 punten uit 13 wedstrijden net dat tikkeltje minder. De ideale gelegenheid om in te lopen op hen in het klassement biedt zich dus aan komende vrijdagavond. De aftrap van de wedstrijd staat ingepland om 21.30 uur, de beloften zijn om 20 uur aan zet. Het is enerzijds uitkijken naar de dribbelkunsten van onder meer Dahmani, Alemao, Nathan Smets of Bouri Bilal en anderzijds naar de het straffe keeperswerk van onze goalie Michal Hula. We zijn ontzettend benieuwd hoever onze Braziliaanse coach ondertussen staat met het kneden van zijn jongens tot een fantastisch geheel waar menig tegenstander schrik van zal krijgen.

 

Bij bezoekers ZVK Eisden-Dorp loopt dit seizoen ene Kobe Vrancken rond op het veld. Menig Real Elmos supporter hoort in z'n achterhoofd een belletje rinkelen bij het lezen van deze naam. Deze talentvolle zaalvoetballer verdedigde dan ook een aantal seizoenen de kleuren van onze club. In 2022 werd de toen twintigjare Kobe Vrancken, als Elmos-speler, verkozen tot Belofte van het jaar in ons land. Zonder twijfel wordt het voor iedereen binnen onze club een blij weerzien met hem.


We gunnen Kobe Vrancken alle succes met zijn prestaties, behalve komende vrijdag dan. Dan is het aan onze Elmos boys om te tonen wat ze echt in hun mars hebben. Tijd om op te staan. De hoogste tijd om aan het publiek in de tribunes te laten zien waarvoor Real Elmos Herentals staat. Attractief voetbal met op het einde van de wedstrijd een score waarbij de meeste doelpunten door onze eigen jongens tegen de netten geknald werden. Het bestuur en de fans zijn er alvast klaar voor. We durven vermoeden onze spelers en coach ook. Laat de sporthal maar eens daveren!VOLGENDE WEDSTRIJDEN + VIP-AVOND


COMPETITIE | 23/02/2024 / 20u15


REAL ELMOS HERENTALS - RSCA FUTSAL


69 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page