top of page
Middel 6banner.png

REAL - FP VEIDEC ARB HAMME 9-1

Real Elmos Herentals een maatje te groot voor Hamme.


Na de stunt in Antwerpen, 5 – 7 bij het grote FTA had iedereen een hele week kunnen nagenieten van die knappe en verdiende overwinning. Maar toch moest vrijdagavond de focus terug op de volgende match, thuis tegen Hamme. De hoogste tijd ook om ervoor te zorgen dat de ups en downs van de voorbije periode verdwijnen. Na een topprestatie zoals in Het Rooi verwachten de Herentalse supporters immers opnieuw een overwinning. Tegenstander Hamme is voor de meesten misschien een nobele onbekende, maar ten onterechte. Drie jaar achter elkaar kampioen in 2e maar door Covid pas in mei dit jaar mogen promoveren. Opletten dus voor dit Hamme, een heel grote aanwinst voor 1e nationale, geef ze nog wat tijd.


Het was wel eventjes schrikken toen Karim Deladriere vrij snel de bezoekers op een 0-1 voorsprong knalde maar het zou wel de enige goal worden van Arb Hamme. De thuisploeg even geschrokken, stak een tandje bij en de rechtzetting volgde snel. Issam Dahmani bracht de stand op 1 -1 en wat dan volgde was pure eenrichtingsvoetbal. Bij de rust was na goals van Sviercoski, Ali Bouri, Jawad Yachou en Mohamed El Fashi de stand 5-1 en leek de wedstrijd al gespeeld.


In de tweede helft regende het doelkansen voor de thuisploeg maar paal, lat en de bezoekende keeper verhinderde een ware monsterscore. Sababti, Yachou en Mourad brachten de eindscore naar 9-1 en dit was zeker nog niet overdreven.


Opdracht meer dan volbracht.


Volgende wedstrijd

Vrijdag 2 december 2022: Beker van België

21u15 Real Herentals – Futsal MyCars Chatelet


Niet vergeten, volgend VIP Diner op 16 december 2022

21u30 Real Herentals – KK Malle.


Veel dank aan Jos Willems voor het verslag voor, tijdens en na de wedstrijd


ONE TEAM - ONE GOAL51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page