top of page
Middel 6banner.png

REAL - KRIJNEN MALLE 3-1

Real klopt Malle wel, maar hoogstaand was het zeker niet.


De Kempische Futsal derby tussen de (bijna) buren Herentals en Malle lokt altijd veel volk en dikwijls veel goals en sensatie. Maar echte spanning kregen we pas aan het einde van de wedstrijd.


De thuisploeg verzuimde immers om de match al in de eerst helft af te maken. Kansen genoeg maar te weinig grinta zorgde voor een te kleine voorsprong. Via goals van de broers Ali en Bilal Bouri stond Herentals bij de rust 2-0 voor en in het begin van de tweede helft kreeg maar miste de thuisploeg nog verschillende fraaie doelkansen en dat leek Herentals nog zuur op te breken want de bezoekers naderden via een doelpunt van Anas Bouzerda tot 2-1.


Coach Gessner van Krijnen Malle (ex-Real) stuurde zijn ploeg vooruit, speelde met een vliegende keeper, oude getrouwe Dimitri Nesen, en trok met man en macht in het offensief, liet meerdere kansen op de gelijkmaker liggen maar het was Ali Bouri die van heel ver de bal in het lege doel dropte. Drie tegen één en match gespeeld.


Bij Real Elmos Herentals haalde men opgelucht adem en bij Krijnen Malle worden de zorgen steeds groter.


Volgende week spelen de Elmos boys hun laatste wedstrijd voor de winterstop, een kwartfinale in de beker van België, thuis tegen het laatst geklasseerde Pibo Bilzen. Dat dit een haalbare kaart mag genoemd worden is een understatement.


ONE TEAM - ONE GOAL


Volgende 1/4 finale bekerwedstrijd - GRATIS INKOM -

21u15 Real Elmos Herentals – Pibo Belisia93 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page