top of page
Middel 6banner.png

RSCA - REAL 8-3

RSCA FUTSAL EEN MAATJE TE GROOT


Teveel respect en te weinig efficiëntie waren twee sleutelwoorden in een eerste helft waarin Anderlecht, voor het eerst compleet dit seizoen, het gaspedaal vol opengooide en Real de wet van de sterkste moest ondergaan. Desondanks kregen de bezoekers heel wat kansjes en moesten er eigenlijk een drietal binnen zijn, efficiëntie dus. Na de eerste 20 min stond er 6 - 1 op het scorebord en vooral ook, slechts één gemaakte fout… Op die manier haal je het nooit tegen een tegenstander uit de Europese top vier. Veel te veel respect dus.


Real kwam veel agressiever uit de kleedkamer. Anderlecht bleef de bal opeisen, zette nog steeds hoogdruk maar creëerde minder gevaar dan voor de pauze. Het bezoekende Real bleef kansjes creëren maar wat pech en het doelhout zorgden voor slechts 2 tegendoelpunten. Onnodige risico’s tegen een Europese topper en dom balverlies van de bezoekende Real boys zorgden voor een 8 - 3 eindstand.


Dik verdiende overwinning uiteraard voor Anderlecht dat stilaan op volle toeren begint te draaien maar ook hoopvolle dingen gezien van Herentals dat zijn eerste wedstrijd verloor onder interim-coach Kenny Van Bael.


Het Real-bestuur is alvast erg tevreden over zijn tijdelijke coach maar zoekt achter de schermen naar een opvolger, met medeweten van Van Bael die zijn team wekelijks beter ziet draaien ondanks deze nederlaag.


Doelpunten Saura (2), Carvalho, Grello, Jelovcic, Dillien, Pereira en Borges voor Anderlecht en twee keer Nathan Smets en Nacho Caballero voor Herentals.


Volgende week vrijdag 20 oktober ’23 om 21u30 speelt Herentals thuis tegen FT Antwerpen, een tweede topper op rij. Vorig seizoen verloren de Antwerpenaren twee keer zwaar van Herentals, uit en thuis, maar ze speelden wel de finale van de Play-offs. Een match om zeker naar uit te kijken.


Vanaf 19u kan u terecht in de Sport Vlaanderen Arena. The Diner Company zorgt voor een culinaire VIP-avond.


Inschrijven kan nog tot woensdag 18/10. Mail naar: Vip@realelmosherentals.be

Nadien mag je u verwachten aan een heerlijk avondje FutsalVOLGENDE WEDSTRIJDEN MET VIP-DINER


COMPETITIE | 20/10/2023 | 21u15


REAL ELMOS HERENTALS - FT ANTWERPEN

Sponsors Real

69 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page